Elektrische gitaar volwassenen

ook de fijne nuances

Op twee wielen door de muziek scheuren is best wel eens lekker. Dan pakt u de elektrische gitaar. Maar er is meer, en dat wil Muziek- en Dansschool Amstelveen u niet onthouden. De fijne nuances, het zachte en soepele werk, sfeer en gevoel. Daar werkt u aan, zodat u zich ook kunt verdiepen in interessante  andere genres, waarin de gitaar en u iets te vertellen zouden kunnen hebben. Denk aan geraffineerde popnummers, aan jazz en blues. In al die stijlen is het werken aan melodie en begeleiding, akkoorden en ritme een kunst apart.

De fijne nuances, het zachte en soepele werk, sfeer en gevoel. Daar werkt u aan.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Elektrische gitaar | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen