Elektrische gitaar 7-12 jaar

niet alleen maar keihard scheuren

Op een elektrische gitaar kun je lekker scheuren, maar we heten niet allemaal Jimi Hendrix. Sfeervol en gevoelig hoort er ook bij. Daarom kun je ermee uit de voeten in veel verschillende stijlen: van jazz tot blues, van pop tot Metal. Als gitarist speel je of de melodie, of de begeleiding. Je tokkelt de snaren met een plectrum en leest de muziek niet in noten, maar in een speciaal voor de gitaar (en zijn verre voorouders) gemaakt systeem, de tabulatuur. Dit en nog veel meer leer je in de cursus Elektrische gitaar.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Elektrische gitaar | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Met de elektrische gitaar kun je uit de voeten
in veel verschillende stijlen:
van jazz tot blues, van pop tot Nu-Metal.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen