Elektrische gitaar 12-21 jaar

Het bochtenwerk van de elektrische gitaar

Op een elektrische gitaar kun je hard scheuren. Bij Muziek- en Dansschool Amstelveen krijg je echter te maken met alle nuances van het bochtenwerk. Dus ook zacht en soepel, sfeervol en gevoelig. Je hoeft alleen maar te bedenken in welke verscheidenheid van muziek de elektrische gitaar wordt ingezet. Van jazz tot blues, van pop tot Metal. Voor een groot deel bepaal jij welke nummers je wilt leren! Daarmee ga je aan de slag. Melodie, begeleiding en akkoorden in verschillende stijlen. Je leert om te spelen vanuit een speciaal voor de gitaar ontwikkeld greepschrift. Ook gitaartechnieken en belangrijke stijlkenmerken en toonladders komen voorbij. En nog veel meer.

Met de elektrische gitaar kun je uit de voeten
in veel verschillende stijlen:
van jazz tot blues, van pop tot Nu-Metal.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Elektrische gitaar | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen