Dwarsfluit volwassenen

vanouds betoverend

De klank van de dwarsfluit heeft talloze componisten geïnspireerd. Beluistert u de fluitconcerten van Mozart of laat u verleiden door Debussy’s Syrinx. Sir James Galway, de man met de gouden fluit, liet in de vorige eeuw zijn talent los in veel andere genres naast de klassieke fluitliteratuur. Hij speelde onder meer Japanse volksmuziek, Ierse folk, (latin) jazz en filmmuziek met blinkend succes. Wat de dwarsfluit betreft is er dus veel meer onder de zon dan alleen de klassieke betovering.

Wat de dwarsfluit betreft is er veel meer onder de zon dan alleen de klassieke betovering.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Dwarsfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen