Dwarsfluit 7-12 jaar

betoverende klanken, blinkende kleppen

De glanzende dwarsfluit is mooi om te zien, en nog mooier om te horen. Blaas er maar eens zachtjes langs en luister naar dat betoverend mooie geluid. Alsof je in een sprookjeswereld terecht bent gekomen.  Veel klassieke componisten hebben muziek geschreven voor de dwarsfluit, solo en samen met andere instrumenten.  Ook in populaire liedjes als California Dreaming speelt de dwarsfluit een belangrijke rol. En of je nu in je eentje speelt of samen met anderen, je dwarsfluit gaat in een handig koffertje overal mee naartoe.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Dwarsfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Luister naar dat betoverend mooie geluid.
Alsof je in een sprookjeswereld
terecht gekomen bent.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen