Dwarsfluit 12-21 jaar

betoverende klanken, blinkende kleppen

De glanzende dwarsfluit is mooi om te zien, en nog mooier om te horen. De betoverende klank heeft tal van klassieke componisten geïnspireerd. Luister eens naar Syrinx van Claude Debussy. Solo, in samenspel met andere instrumenten en ook in niet-klassieke muziek kun je met de dwarsfluit uitstekend uit de voeten. Op de glansrol in California Dreaming, een succesnummer van The Mamas and the Papas (1965), volgden vele andere. Ze wachten op jouw betovering.

De betoverende klank van de dwarsfluit
heeft tal van klassieke componisten geïnspireerd.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Dwarsfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen