Contrabas volwassenen

Voel de trillingen van de contrabas

De imposante contrabas kent z’n plaats in het orkest. Onmisbaar aan de basis, niemand die daar  omheen kan. In een jazzcombo speelt en omspeelt de bassist, creatief tokkelend en strijkend, de basis van de harmonieën. Ook zijn er concerten waarin de contrabas soleert. Zo is er in tal van genres altijd wel wat te doen voor dit instrument. Het gevoel blijft hetzelfde: zet uw strijkstok in de snaren van de contrabas en ervaar de machtige trillingen die u veroorzaakt.

Zet uw strijkstok in de snaren van de contrabas en ervaar de machtige trillingen die u veroorzaakt.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Contrabas | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt tijdstip: Maandag
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen