Contrabas 7-12 jaar

laag en groots

De contrabas is een groot instrument. Heel groot, zeker als je zelf nog maar klein bent. Hij is zo groot dat niemand er omheen kan, letterlijk en figuurlijk. De contrabas is onmisbaar en begeleidt veel andere instrumenten. In de muziek zorgt de contrabas voor een stevige basis en voor sfeer. Dat neemt niet weg dat een contrabas ook wel eens een koddig deuntje kan spelen of zelfs een serieuze solo. Ben je de bas de baas, dan ben jij een hele baas in het orkest.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Contrabas | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt tijdstip: Maandag
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Ben je de bas de baas,
dan ben jij een hele baas
in het orkest of het ensemble.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen