Contrabas 12-21 jaar

laag en groots

Voor een solide basis in de muziek is de contrabas onmisbaar. In het klassieke orkest staan de bassen keurig in het gelid, klaar voor hun missie. In een jazzcombo verdedigt de bassist, creatief tokkelend en strijkend, de basis. Met de vibraties die je uit deze grote kast haalt, steun en begeleid je anderen. Dat neemt niet weg dat je op een contrabas ook een koddig deuntje kan spelen of zelfs een serieuze solo. Pak jij de bas, dan is er meer dan voldoende te beleven.

Pak jij de bas,
dan is er meer dan voldoende te beleven.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Contrabas | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt tijdstip: Maandag
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen