Cello volwassenen

Een cello laat u niet los

Hebt u ooit de cello omarmd en aan uw borst gedrukt, dan zal de hunkering altijd blijven. Ook als u overweegt om kennis te maken met dit schitterende instrument, is het fysieke element van het spel een van de eerste aspecten waarmee u te maken hebt. Bij Muziek- en Dansschool Amstelveen wordt daaraan alle aandacht besteed. Een mooi en warm geluid maakt u op de cello met uw hele lichaam. De voldoening is wederzijds.  Wordt de heimwee te machtig of lonkte de cello al langer naar u, durf de stap te zetten.

Hebt u ooit de cello omarmd en aan uw borst gedrukt,
dan zal de hunkering altijd blijven.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Cello | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen