Cello 7-12 jaar

omarmen met je hele lichaam

Voor cellospelen gebruik je je hele lichaam. Je omarmt dit instrument, je voelt de trillingen door je lijf en wordt er helemaal één mee, van top tot teen. Dat maakt cellospelen zo bijzonder. Bij ons leer je je lichaam goed te gebruiken. De juiste bewegingen zorgen voor een mooi en warm geluid. Je gaat al snel leuke liedjes spelen, zoals ‘Mieke heeft een lammetje’, ‘Cowboys en Indianen’ en een echte Boogie Woogie. Heb je er plezier in, dan word je misschien wel net zo beroemd als Yo-Yo Ma, Ernst Reijsiger of Pieter Wispelwey.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Cello | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Voor cellospelen gebruik je je hele lichaam.
Je omarmt dit instrument, je voelt de trillingen door je lijf
en wordt er helemaal één mee, van top tot teen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen