Blokfluitensembles 6-21 jaar

Alle blokfluiten samen

Blokfluitensemble 1

Snel samen met de anderen (6-21 jr)

Na een jaar les op je sopraanblokfluit kun je een aardig deuntje fluiten. Dat mag je dan ook doen in Blokfluitensemble 1. Het leuke is dat je hier niet alleen met andere sopraanblokfluiters zit, maar ook met oudere leerlingen die alt- en tenorblokfluit spelen. Daardoor wordt de muziek nog fraaier en spannender. Bovendien hoor je die andere, grote blokfluiten van dichtbij en kom je misschien wel op het idee om daar ook op te willen leren spelen. En dat is helemaal niet eens zo’n slecht idee. Blokfluitensemble 1 wordt geleid door Ellen Kooimans.

Blokfluitensemble 2

Alle blokfluiten samen (6-21 jr)

Na twee jaar speel je zo goed sopraanblokfluit dat er voor jou ook een stoel klaar staat in Blokfluitensemble 2. Ondertussen zet je in Blokfluitensemble 1 een stapje verder: je pakt de tenorblokfluit. Mooi, die lage fluit. Heb je die onder de knie, dan lonkt de altblokfluit. Langzaam maar zeker ben je als multi-fluitist inzetbaar in beide ensembles. Natuurlijk heb je al lang in de smiezen dat er een gigantische basblokfluit is, en ook die komt binnen handbereik. In Blokfluitensemble 2, geleid door Ellen Kooimans, klinkt de complete blokfluitfamilie van hoog tot laag harmonieus samen.

Blokfluit Kopgroep

Veelzijdig en virtuoos (6-21 jr)

Voel je je op de blokfluit als een vis in het water, dan is de Blokfluit Kopgroep het neusje van de zalm. In dit ensemble speel je een uitgebreid repertoire, van oude muziek tot hedendaags, in alle mogelijke bezettingen. Nu eens met sopraan, alt, tenor en bas, dan weer met alleen lage blokfluiten. Omdat er veel fantastische arrangementen voor blokfluiten zijn geschreven, gaat er een wereld voor je open. Je hebt geoefend, hard gewerkt en resultaten geboekt. Een positie in de kopgroep van het blokfluitpeloton is jouw beloning. De Blokfluit Kopgroep wordt aangevoerd door Ellen Kooimans.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 255.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen