Blokfluit volwassenen

serious business

Voor gedreven musici als Frans Brüggen en Walter van Hauwe was het lang geleden al een uitgemaakte zaak: een blokfluit neem je serieus. Luister naar dat hemelse repertoire uit Renaissance en Barok. Zie de ongekende mogelijkheden van een kwartet met leden van de blokfluitfamilie. Recent is het Erik Bosgraaf (winnaar Nederlandse Muziekprijs 2011) die het stokje heeft overgenomen. Voor hem en andere serieuze blokfluitisten is in de afgelopen decennia een schat van muziek geschreven, ook in moderne en lichte genres. Genoeg te doen, veel moois te genieten als u voor de blokfluit kiest.

Luister naar dat hemelse repertoire uit Renaissance en Barok. Zie de ongekende mogelijkheden van een kwartet met leden van de blokfluitfamilie.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Blokfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen