Blokfluit 7-12 jaar

serious business

De blokfluit heeft last gehad van een imagoprobleempje. Je begint ermee, en dan kies je een echt instrument. Flauwekul! De blokfluit is steeds vaker te horen in serieuze muziek. Luister maar eens naar het begin van ‘My heart will go on’ van de film Titanic, of naar muziek van Erik Bosgraaf, winnaar van de belangrijke Nederlandse Muziekprijs 2011. Dan besef je dat de blokfluit een bijzonder instrument is, met een mooie, heldere klank. Bovendien heeft de blokfluit een grote familie, met maar liefst negen verschillende blokfluiten. Die samen klinken als engeltjes in je oren.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Blokfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

De blokfluit heeft een grote familie,
met negen verschillende blokfluiten.
Die samen klinken als engeltjes in je oren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen