Blokfluit 12-21 jaar

serious business

Mede dankzij gedreven musici als Frans Brüggen (lang geleden) en Erik Bosgraaf (winnaar Nederlandse Muziekprijs 2011) is de blokfluit al lang niet meer het instrument waar je een tijdje op ploetert voordat je een ‘echt’ instrument kiest. Voor blokfluit is in Renaissance en Barok een grote hoeveelheid schitterende muziek geschreven. In de 20ste en 21ste eeuw is daar het nodige aan toegevoegd – ook in lichtere genres. Luister eens naar het begin van ‘My heart will go on’ in de film Titanic. De blokfluit en zijn grote familie (van gonzend laag tot hemels hoog) verdienen jouw serieuze aandacht.

Voor blokfluit is in Renaissance en Barok schitterende muziek geschreven. In de 20ste en 21ste eeuw is daar veel moois aan toegevoegd.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Blokfluit | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen