Blaasensembles 6-21 jaar

Pop, jazz of klassiek

Tegenwind

Ieder blaast zijn partijtje mee (6-21 jr)

Al na één jaar les op dwarsfluit, klarinet, saxofoon of trompet kun je meespelen in Tegenwind. Op maat geschreven arrangementen van vooral populaire melodieën zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar partijtje mee kan blazen. En ook jij komt aan bod om een keer die belangrijke melodie te spelen. Het ensemble treedt meerdere keren per jaar op en staat onder leiding van Pieter Slijkoord.

The Music Storm

Wind mee voor de dwarsfluit (6-21 jr)

Na ensemble Tegenwind kun je als dwarsfluitleerling terecht in The Music Storm, een ensemble van dwarsfluiten met pianobegeleiding. Naast de gewone dwarsfluit krijg je bij toerbeurt de kans om te spelen op piccolo, altfluit of basfluit. De muziekstukken en arrangementen zijn in diverse stijlen: van klassiek tot klezmer, van populair tot filmtunes. Je ontwikkelt vaardigheden om goed samen te spelen en je spel te verfijnen op punten als dynamiek en intonatie. Oeds van Middelkoop is de leider van The Music Storm.

Fluitastisch

De fluitfamilie compleet (6-21 jr)

Je wordt lid van de familie Fluitastisch als je ruime ervaring hebt met fluitspelen. Het fantastische zit in de kans die je hier krijgt om kennis te maken met verschillende andere instrumenten van de fluitfamilie: piccolo, altfluit, basfluit en – jawel – contrabas. Fluitastisch repeteert iedere week op maandagavond onder leiding van Frieda Jacobowitz.

James Pink & the Panther Bond

Blazers in popmuziek (6-21 jr)

Als je na een carrière in Tegenwind de smaak flink te pakken hebt en je met klarinet of saxofoon door wilt schakelen in de pop, dan is het inschrijven geblazen bij James Pink & the Panther Bond. Het ensemble treedt regelmatig op tijdens voorspeelavonden en popavonden. Tijdens de laatste repetities voor een uitvoering komen er drums en toetsen bij, en dan gaat het los. Oefen goed, vooral op je handtekening. James Pink & the Panther Bond staat onder leiding van Wouter Wierda en is alleen toegankelijk voor leerlingen van Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 270.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen