Basgitaar volwassenen

onmisbaar aan de basis

In het schemer naast de drummer staat doorgaans de basgitarist. Even bescheiden als onmisbaar. Samen met de drummer legt hij de ritmische en harmonische basis, waarop de band kan bouwen. Dat wil niet zeggen dat u op basgitaar alleen dienstbaar bezig bent. Met een creatieve aanpak is aanzienlijke winst te behalen. Luister naar het karakteristieke geluid van Level 42 of de ingenieuze partijen van wijlen Jaco Pastorius, bijvoorbeeld in de band Weather Report. Inspiratie van het zuiverste water.

Samen met de drummer legt de basgitaar de ritmische en harmonische basis, waarop de band kan bouwen.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Basgitaar | vanaf 9 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen