Altviool volwassenen

De mysterieuze altviool

De enigszins mysterieuze klank van de altviool zit tussen die van de viool en de cello in. Het vult de ruimte die voor de viool te laag en voor de cello te hoog is gegrepen. Alhoewel onmisbaar in het orkest en kleine ensembles voor klankkleur en harmonie, ontbreekt het de altviool aan sterallures. Een keuze voor de altviool is een bijzondere keuze. Uw beloning wacht in prachtig samenspel en een niet zeer omvangrijke, maar wel schitterende verzameling muziek waarin de altviool de hoofdrol speelt.

In orkesten en kleine ensembles is de altviool onmisbaar
voor samenspel, harmonie en klankkleur.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Altviool | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen