Altviool 12-21 jaar

laag en geheimzinnig

De ietwat geheimzinnige klank van de altviool zit tussen die van de viool en de cello in. In orkesten en kleine ensembles is de altviool onmisbaar voor samenspel, harmonie en klankkleur.  De altviool is een bescheiden instrument, zonder ster-allures.  Als solo-instrument is het minder te horen dan de viool, toch hebben voldoende componisten de uitdaging gevoeld om muziek te schrijven met een hoofdrol voor de altviool. Schitterende muziek zelfs.  Ontdek het met de altviool.

In orkesten en kleine ensembles is de altviool onmisbaar
voor samenspel, harmonie en klankkleur.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Altviool | vanaf 7 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen