Akoestische gitaar volwassenen

Ontdek een wereld met de akoestische gitaar

De akoestische gitaar is breed inzetbaar en allround. Melodie, begeleiding en ritme vinden elkaar op de zes snaren, in een klank die prachtig natuurlijk is en altijd tot de verbeelding zal blijven spreken.  De akoestische gitaar zorgt voor het contrast in heftige nummers als Stairway To Heaven van Led Zeppelin, zorgt voor vuur in de flamencomuziek van Paco Peña, voor de twinkeling in het Concierto de Aranjuez van Joaquin Rodrigo. Klassiek, pop, jazz, blues of wereldmuziek: met dit instrument gaat er een wereld voor u open.

Melodie, begeleiding en ritme vinden elkaar op de zes snaren, in een klank die prachtig natuurlijk is en altijd tot de verbeelding zal blijven spreken.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Akoestische Gitaar | vanaf 7 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen