Akoestische gitaar 7-12 jaar

een machtig gevoel

Met een gitaar kun je de hele muziekwereld aan. Ga maar na. Het prachtige Concierto de Aranjuez van Joaquin Rodrigo? Klassiek gitaar. Paco Peña? Vurige flamencogitaar. Het onsterfelijke Stairway To Heaven van Led Zeppelin? Akoestische gitaar. Of het nu klassieke muziek, pop, jazz, blues of wereldmuziek is, met de gitaar kun je erin schitteren. Heb jij iets met gitaar, dan is er een wereld te ontdekken. Je leert prachtige solo’s te spelen maar ook samen te spelen met anderen. En vanaf het tweede lesjaar kun je gratis meespelen in één van de gitaarensembles!

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Akoestische Gitaar | vanaf 7 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Of het nu klassieke muziek, pop, jazz,
blues of wereldmuziek is,
met de gitaar kun je erin schitteren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen