Accordeonensembles 6-21 jaar

Samenspelen en optreden met een ensemble

Accordeonensemble 2

Beginnen bij het begin

Ook al ben je nog maar net begonnen met accordeon, Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt je de mogelijkheid om samen te spelen. Daarvoor is Accordeonensemble 2 opgericht. Je speelt eenvoudige melodietjes of een baslijn en samen met de anderen maak je er een mooi geheel van. Helemaal niet lastig, wel vreselijk leuk om te doen. In dit ensemble treed je meerdere keren per jaar op tijdens voorspeelavonden en tijdens ensembleconcerten in de Zonnesteinzaal. Robert Baas is de leider van het ensemble.

Accordeonensemble 1

Een prachtig geheel

Ben je verder gevorderd op je accordeon, dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Je maakt kans op een plek in het beroemde Accordeonensemble 1. In dit ensemble word je uitgedaagd om technisch en ritmisch wat lastiger accordeonpartijen tot één geheel te smeden. Accordeonensemble 1, geleid door Robert Baas, treedt regelmatig op en werkt zelfs mee aan uitwisselingsprogramma’s van optredens in binnen- en buitenland!

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 255.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen