Accordeon volwassenen

een heel orkest op uw schoot

Het accordeon – niet te verwarren met bandoneon en trekzak – is een kleurrijk instrument waarmee u veel kanten op kunt.  Het Poolse Motion Trio is een mooi voorbeeld van een  accordeontrio dat al jaren met veel succes de ongekende mogelijkheden laat horen. De nummers van dit trio zijn nu eens ontroerend, dan weer vrolijk swingend. De toetsen en knopjes op de accordeon stellen u in staat melodie én akkoorden te spelen. In deze cursus maakt u kennis met een breed repertoire: klassieke muziek, filmmuziek en uiteraard zal er ook eens een tango worden ingezet.

In deze cursus maakt u kennis met een breed repertoire:
klassieke muziek, filmmuziek en uiteraard zal er ook eens een tango worden ingezet.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Accordeon | vanaf 7 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen