Accordeon 7-12 jaar

een heel orkest op je schoot

Het accordeon is een kleurrijk instrument waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt ermee swingen, mensen ontroeren of laten dansen en je kunt er zelfs op rocken. Luister maar eens naar het Motion Trio. Met een accordeon speel je melodie én akkoorden – vandaar de naam: accordeon. Je hebt alles onder controle met de toetsen en knopjes onder jouw handen.  Machtig. Met een accordeon speel je klassieke muziek en bijvoorbeeld filmmuziek, maar net zo makkelijk zet je een tango in. Les nummer 1 alvast: een accordeon is geen bandoneon (de traan van Maxima) en ook geen trekzak.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Accordeon | vanaf 7 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Je kunt ermee swingen,
mensen ontroeren of laten dansen
en je kunt er zelfs op rocken.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen