Legally Blonde in de spotlight bij Muziek- en Dansschool Amstelveen

Ieder seizoen werkt de musicalafdeling van Muziek- en Dansschool Amstelveen op zeer professionele wijze aan een bekende musicalproductie. 2017 staat in het teken van de musical Legally Blonde, over het sociëteitsmeisje Elle Woods,, die aan een rechtenstudie begint om haar ex-vriend Warner terug te winnen. Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en gaandeweg ontdekt ze dat ze meer is dan een ‘dom blondje’ en wint uiteindelijk een belangrijke rechtszaak.

MDA_Musical_Legally_Blonde(2)

Samenspel en optreden zijn belangrijke pijlers bij de muziek- en dansschool, die kinderen een leerzame en onvergetelijk ervaring bieden. MDA streeft er dan ook naar dit voor zoveel mogelijk leerlingen toegankelijk te maken. Bespelers van alle instrumenten kunnen terecht in een orkest of kleiner ensemble, in uiteenlopende genres, op diverse niveaus. Voor zangers zijn er verschillende koren en dansers krijgen steevast les in groepen. Alle leerlingen werken toe naar een belangrijk moment: een live optreden voor publiek. Jaarlijks zijn meer dan 300 voorstellingen en andere uitvoeringen (zoals popavonden, ensemble- en voorspeelavonden) er mede op gericht om kinderen te leren omgaan met de spanning van een optreden, zich leren presenteren en de kick ervaren van het applaus na hun prestatie.

De uitvoering van Legally Blonde op zondag 18 juni 2017 doet opnieuw een dankbaar beroep op alle aanwezige disciplines. Leerlingen van MDA Musicalproductieklas spelen samen live dit verhaal waarin zang, dans en muziek prachtig samenkomen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter