MDA tube

Heb jij een leuk filmpje van een optreden of voorspeelavond? Stuur de link naar pr@muziekschoolamstelveen.nl, dan zetten we dat op ons Youtube kanaal én we streamen je video op onze site!

6 videos 125 views 3 subscribers
Stichting Muziek- En Dansschool Amstelveen
Gruffalo gitaar 2016

Op 5 juni speelde het 1e gitaarensemble van MDA o.l.v. Peter van Nieuwkoop samen met verteller Marjolein van Wijk: "De Gruffalo". De "Gruffalo" is een verhaal van Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffer. Het is speciaal voor het 1e gitaarensemble van MDA op muziek gezet door Peter van Nieuwkoop. Het 1e van de 4 gitaarensembles van Muziek- en Dansschool Amstelveen is een ensemble waar je na een jaar gitaarles in mee mag spelen. Verder dank aan Giel Dirkx voor het maken van de opname, Neta van der Gaast voor de powerpoint en Steven Webbers voor het presenteren van de powerpoint en alle gitaristen van het 1e gitaarensemble die goed hebben geoefend met als resultaat een prachtig concert op 5 juni jongstleden.

Videos

Fame Crowdfunding musicalproductieklas Muziek- en Dansschool Amstelveen

Gepubliceerd op 15 apr. 2016 Omdat de productieklas…

Muzikant in de klas

MDA TRAFFIC JAM ACOUSTIC Don't worry child

Impressie Combomaand

Speel je mee introductiefilmpje voorbereidend piano

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter